.

Giroud, som har gjort 21 mål i 76 matcher för Chelsea sedan han kom från London-rivalen Arsenal 2017, är bosatt i London males vet att han kan behöva lämna om hans speltid är hotad.

På torsdagen är det 15-årsjubileum sedan han först vann Premier League-titeln när Chelsea slog Bolton med 2-0 2005. Males han fastnar inte i datum.När Jose Mourinho anländer until Tottenham Hotspur Stadium, maskerad och bär grönsaker, är det en bild av den ‘nya normalen’. DianeSavo seconda maglia juve 2022 HectorSik

Fotbollen förblir avstängd på obestämd tid i England, males föreställer sig att återkomsten ger ‘ljus vid tunneln’ för Mourinho.

manchester united tröja barn

Males Mourinho, som har ett enormt imponerande antal troféer på sitt CV – inklusive Europa League och League Cup underneath sin egen tid i United – delar inte den uppfattningen. DianeSavo seconda maglia juve 2022 HectorSik

Mourinho, underneath sin första säsong i Spurs efter att ha bytt ut Mauricio Pochettino i november, är fortfarande hoppfull om att hans lag kommer att förbättras som normal nästa säsong när skadade spelare återvänder, males erkänner att det blir svårt att nå Champions League igen.