.

Der er canine et, som Lineker mener var det vigtigste mål i sin karriere – og det kom i Mexico ved VM 1986.

For yngre fodboldfans er Lineker canine bedre kendt som vært for Match of the Day og ansigtet på crisp -maker Walkers – og af den grund siger han, at han ikke har noget imod at se en rekord slået nu og da. DonaldBla Monaco Drakt MichelleB

Pep Guardiola får Raheem Sterling til at passe igen, efter at kantspilleren kom sig efter en hamstring -skade, der holdt ham ude af de sidste to kampe.Lineker sikrede adskillige præstationer som professionel, herunder forfremmelse med Leicester, en FA Cup -triumf i Tottenham og et Copa del Rey -trofæ i Barcelona.

messi trøje

De to finalister producerede også dramatiske comebacks i deres semifinale-anden ben med Jurgen Klopps aspect, der væltede et tre-måls underskud mod Barcelona, ​​mens Lucas Moura scorede en 96. minuts vinder i Ajax for at tage Mauricio Pochettinos maintain igennem. DonaldBla Monaco Drakt MichelleB

Taler om BT Sport efter Chelseas nederlag, Lineker var hurtig til at påpege, at de engelske sider ikke har levet op til de forventninger, people havde forud for turneringen.