.

Waliseren hjørnet ble slått av stolpen av Moura for å redusere restansen, før Actual Madrid-låntaker skummet toppen av tverrliggeren fra kanten av området.

Rapporter på Sundayexternal-link antydet at Mourinhos jobb kunne være i fare hvis Spurs ikke klarte å slå West Ham, og det portugisiske laget kunne knapt ha startet dårligere på London Stadium. CandyBunn chelsea torwart trikot Jasminewm

Moyes ‘facet begrenset Tottenham til naked to skudd på mål før pause – som begge kom i sluttminuttene av omgangen – og de gjorde en perfekt begin på den andre perioden da Lingard kombinerte med Fornals før de pisket utover Lloris for å fortsette sin siste tid. vekkelse, etter å ha byttet rødt til klaret og blått.

manu drakt

Halvtidsvikar Bale satte opp Moura for å gi Spurs håp, før han traff toppen av tverrliggeren med et voldsomt angrep 10 minutter senere. CandyBunn chelsea torwart trikot Jasminewm

Mål tidlig i hver omgang fra Michail Antonio og Jesse Lingard ga hamrene en to-måls pute på London Stadium, før Lucas Mouras hodet reduserte restansene.

Gitt, Neville har ingen kontroll eller skyld for noen av Inter Miamis feil i å stille eller oppfylle forventningene i sin første sesong. Det er laget hans nå, og det vil være opp til ham å maksimere talentet han har tilgjengelig, en gruppe at i tillegg til Matuidi og Higuain inkluderer Mexico-internasjonale Rodolfo Pizarro og fjorårets overraskende standout Lewis Morgan.