.

Ramseys utholdenhet gjorde det tredje målet, etter en halvtime, da han snudde ballbesittelsen på midtbanen og skled Balogun inn. Arsenal-spissen musklet Conor Gallagher ut av veien for å skyte forbi Manchester Uniteds Matej Kovar.

De måtte slå Tsjekkia torsdag kveld og gjorde det på overbevisende måte, og sørget for at oktobers uavgjort i Slovenia naked var en blip. AlbertoBl psg bortedrakt SherryOli

Steph Houghton vil fortsette å være kaptein for England for de neste to landskampene etter samtaler med Sarina Wiegman – males en quick kaptein skal fortsatt utnevnes.

psg drakt

Tyskland og Spania har blitt bekreftet som to lag for den første utgaven av arrangementet, mens den fjerde nasjonen ennå ikke er kunngjort. AlbertoBl psg bortedrakt SherryOli

Southgate sa før vennskapskampen med Wales forrige uke at clear sheets vil vinne en turnering. Og Frankrike erobret verden i 2018, i hovedsak, med utholdenhet. De beste lagene slipper ikke inn sjanser, likegyldig mål.

Ideen om å spille to bakspillere, males gi dem lisensen til å fly fremover er god. Å sette det i praksis er imidlertid vanskeligere.